Kjopsbetingelser

Pris og betaling (privat):

Kort tid etter bestilling vil du motta en mail fra oss med korrekt fraktinformasjon samt kvittering av kjøpet. Det er dessverre ikke mulig å få tilsendt pakken med vedlagt faktura.
Vi kan ikke skyldes hvis delen ikke passer akkurat til bilen. Vi leverer de riktige delene som er spurt om til vanlige umodifiserte biler.
Vi kan dessverre ikke tilby angrerett ved spesielle bestillinger.
Frakt gebyrer skal betales av kunden. 
Vi tar et 10% avbestillingsgebyr på prisen til produktet eksl frakt.
Kunden skal betale for frakten fram og tilbake ved uhentet pakker.
Vi kan bare gi garanti på delene våre ved bruk av et ordentlig verksted eller profesjonell for installasjonen.
Vi tar forbehold om at prisene i vår web butikk kan endres ved valutaendringer, prisendringer fra leverandører, eller frakt gebyrer. 

Pris og betaling (firma):

Kort tid etter bestilling vil du motta en mail fra oss med korrekt fraktinformasjon samt kvittering av kjøpet. Det er nødvendig å få tilsendt pakken i oppkrav eller med vedlagt faktura.
Ved retur etter angrerettsfristen skal kunden returnere de riktige delene med kvitteringen. Frakt gebyrer skal betales av kunden.
Vi tar et 12% avbestillingsgebyr på prisen til produktet eksl frakt.
Vi kan bare gi garantere på delene våre ved bruk av et ordentlig verksted eller profesjonell for installasjonen.
Vi tar forbehold om at prisene i vår web butikk kan endres ved valutaendringer, prisendringer fra leverandører, eller frakt gebyrer. 

Retur: 
14 dagers ubetinget angreretts frist. 
Ved avtalt retur etter angrerettsfristen skal kunden returnere de riktige delene med kvittering, i original emballasje.
Delene skal leveres tilbake til Nordic Auto Import først før pengene utbetales enten tilbake til kunden (om varen ikke er brukt) eller som butikk kreditt (om varen er brukt).
Vi dekker ikke verksted timer ved evnt retur av varer eller feilproduksjon. 

Levering:

Vi har dessverre ikke alle varer på lager, men gjør alt vi kan for å holde våre kunder oppdatert om hvor varen befinner seg, samt estimert leveringstid. Dersom leveringstiden er avgjørende for salget må dette skrives i anmerkningsfeltet ved bestilling.
Vi tar forbehold om priser og at enkelte produkter ikke lenger kan leveres da produsentene ofte endrer på sitt varesortiment.
Fastpris 150,- for alle bestillinger under 25kg.